Homepage Site map
Promo
15.05.2018.

EXIMBANK lansează campania promoțională dedicată creditelor ipotecare FAMIGLIA și PRIMA CASĂ.

Din 16 mai 2018 Banca lansează campania promoțională “Credite ipotecare”, în cadrul căreia beneficiarii ai creditelor ipotecare FAMIGLIA sau PRIMA CASĂ vor participa în extragerea 10 premii valoroase pentru amenajarea locuinței.

Campania promoțională “Credite ipotecare” se desfășoară în toate Sucursalele Băncii până pe 31 decembrie 2018.

Mai multe detalii găsiți în Regulamentul campaniei.

02.10.2017.

Visa și EXIMBANK lansează promoția “Descoperă o nouă lume plină de avantaje”.

Din 02 octombrie 2017 Banca împeună cu Visa International a dat startul promoției “Descoperă o nouă lume plină de avantaje”, în cadrul căreia clienții existenți și potentiali pot beneficia de oferte speciale pentru cardurile bancare Visa.

Astfel, clienţii au oportunitatea să obțină cardurile Visa Classic, Visa Business și Visa Gold în condiții extrem de avantajoase.

În perioada promoțională clienții pot deschide gratuit cardurile Visa Classic și Visa Gold cu următoarele beneficii:

- Fără garanție obligatorie
- Cod dinamic 3D Secure “Verified by Visa” la plățile online- gratis
- Gestionarea cardurilor printr-un singur click cu serviciul Internet –banking “EXIMBANK-online”
- Posibilitatea verificării extrasului de cont de card pe www.eximbank.com
- Serviciul SMS Info la fiecare utilizare a cardului (serviciul fiind oferit gratis pentru cardurile Visa Gold și pentru oricare card de credit)
- Număr nelimitat de carduri suplimentare la un card principal
- Zero comision la plata cumpărăturilor
- Posibilitatea obținerii unei limite de credit cu dobândă zero până la 50 zile

Promoţia “Descoperă o nouă lume plină de avantaje” va continua până pe 30 iunie 2018 în toate filialele Băncii.

14.12.2016

Anul Nou vine cu cadouri şi oferta specială.

Alegeţi unul din pachetele FAMIGLIA, ACTIV şi PRACTIC de la EXIMBANK si benefeciaţi-Vă de libertatea gestionării conturilor bancare, oriunde vă veţi afla în perioda Sărbatorilor de iarnă.

EXIMBANK Vă urează sarbatori fericite alături de cei dragi. Mai multe detalii găsiți pe www.eximbank.com/pachetePF

28.05.2016

Campania promoţională „Card de credit CIAO cu avantaje peste aşteptări” în cadrul parteneriatului cu Circul din Chişinău

Începînd cu data de 28 mai Circul din Chisinau deschide a cincea stagiune a spectacolelor în cadrul parteneriatului cu EXIMBANK. Spectacolele se vor desfășura în perioada 28 mai 2016 - 26 iunie 2016.

Odata cu noul sezon, Banca, fiind partener al Circului, lanseaza campania de promovare a cardului de credit CIAO “Card de credit CIAO cu avantaje peste aşteptări”. Scopul acesteia este de a încuraja clienţii să deschidă carduri de credit CIAO, care reprezentă o soluţie avantajoasă pentru finanţarea oricăror chieltuieli planificate sau neprevăzute.

Mai multe detalii găsiți în regulamentul campaniei.

19.04.2016

Prinde oferta Hertz Gold Plus Rewards®

EXIMBANK prezentă oferta Hertz Gold Plus Rewards®, care Vă oferă upgrade auto, discount garantat şi un şir de privilegii superbe.

Hertz este un lider mondial în servicii de chirii auto cu peste 8,500 locaţii în 147 ţări. În calitate de membru al clubului Hertz Gold Plus Rewards, de fiecare data cînd închiriaţi o maşină prin Hertz, beneficiaţi de următoarele avantaje:

 • Upgrade auto GRATUIT la fiecare rezervare
 • Până la 10% DISCOUNT la cele mai bune tarife disponibile
 • 500 de puncte Gold şi bonusuri valabile pentru o zi de închiriere gratuită în weekend
 • Şofer suplimentar GRATUIT (soţ/soţie, partener)

  Mai multe detalii gasiţi aici

  01.04.2016

  Oferta specială: comisioane zero la credite pentru Persoane Juridice

  Începând cu data de 01 aprilie 2016 Ваnca Comercială “EXIMBANK” S.A. lansează oferta specială - comisioane zero la toate tipurile de credite pentru Persoane Juridice.

  EXIMBANK oferă comisioane zero pentru:

  - examinarea cererii pentru acordarea creditului;
  - eliberarea creditului (comision unic).

  EXIMBANK pune la dispoziţia clienţilor o soluţie de finanţare avantajoasă menită să susţină planurile de dezvoltare a afacerilor.

  Oferta este valabilă până la 30 septembrie 2016.

  Pentru obţinerea creditului la condiţii avantajoase, adresaţi-Vă la orice Filială a Băncii.

  25.03.2016

  Beneficiază de oferta prelungită “SMS Info gratis” până la 30 iunie 2016

  EXIMBANK prelungeşte până pe 30 iunie 2016 promoţia “SMS Info gratis”, care oferă posibilitatea primirii unui SMS gratuit cu ocazia fiecarei tranzacţii efectuate cu un card bancar emis de bancă.

  Abonarea se face la orice filială a EXIMBANK pentru toate cardurile bancare emise de EXIMBANK, indiferent de valută sau tip. Serviciul funcţionează în întreaga arie de acoperire a operatorilor naţionali de telefonie mobilă, precum şi în străinătate, în reţelele cu care există acorduri de roaming.

  11.03.2016

  O nouă campanie de promovare “Primăvara vine cu cadouri” în cadrul parteneriatului cu Circul din Chişinău

  Odată cu deschiderea noului sezon de spectacole “Caleidoscopul Primăverii” la Circul din Chişinău, Banca lansează campania de promovare “Primăvara vine cu cadouri”.

  La această campanie pot participa deținătorii biletelor la unul din spectacolele Circului din Chișinău, desfășurate în perioada 11 martie - 17 aprilie 2016, care vor deschide depozitul ”Campagna” la oricare filială din mun. Chișinău.

  Mai mute detalii gasiti aici

  Vă așteptăm cu drag!

  22.02.2016

  Campania promoţională „Cu depozitul Campagna de la EXIMBANK ai mereu de câștigat”

  Astăzi a fost dat startul campaniei promoţionale “Cu depozitul Campagna de la EXIMBANK ai mereu de câștigat”. La această campanie vor participa toți deponenții care vor constitui depozitul Campagna în perioada 22.02.2016 - 29.04.2016.

  Fondul de premii constă din 90 certificate-cadou, în valoare de 500 lei fiecare, pentru cumpărături în rețeaua partenerilor Alina Cosmetics şi Magazinul Nr1. Mai mute detalii gasiti în regulamentul campaniei.

  24.12.2015

  Campania promoţională „De sărbători EXIMBANK te face să crezi în magie”

  De sărbători, pe data de 25 decembrie 2015, Circul din Chişinău deschide o nouă stagiune pentru micii vizitatori, cu spectacolul “Veselie de Crăciun ”. Este a treia stagiune a Circului din Chişinău, organizată în parteneriat cu EXIMBANK.

  Totodată Banca lansează campania promoţională „De sărbători EXIMBANK te face să crezi în magie” , la care poate participa orice persoană – posesoare a biletului şi care a obţinut de la Bancă produsul creditar „Credit 72 ore”. Mai multe detalii gasiţi în regulamentul campaniei.

  03.12.2015

  Promoţia “Serviciul EXIMBANK SMS Info gratis” se extinde până la data de 31 martie 2016

  Serviciul EXIMBANK SMS Info va ramine gratuit și după 31 martie 2016 pentru urmatoarele tipuri de carduri:

  - carduri Sociale

  - carduri tip Visa Gold si MasterCard Gold

  - carduri la care este stabilita o limita de credit

  Acest serviciu oferă posibilitatea primirii unui SMS cu ocazia fiecarei tranzacţii efectuate cu un card bancar emis de bancă.

  Serviciul vine în suportul evitării fraudelor aferente cardurilor bancare prin informarea promptă în situaţiile în care cardul este utilizat fără permisiunea titularului de card.

  Abonarea se face la orice filială a EXIMBANK pentru toate cardurile bancare emise de EXIMBANK, indiferent de valută sau tip. Serviciul funcţionează în întreaga arie de acoperire a operatorilor naţionali de telefonie mobilă, precum şi în străinătate, în reţelele cu care există acorduri de roaming.

  26.09.2015

  Campania promoţională „Deschideţi un card Social şi beneficiaţi de un rucsac”, adresată beneficiarilor de drepturi sociale.

  Începând cu 26 septembrie 2015, odată cu deschiderea noii stagiuni la Circul din Chişinău, EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca lansează campania promoţională „Deschideţi un card Social şi beneficiaţi de un rucsac”, adresată beneficiarilor de drepturi sociale.

  Mecanismul campaniei este simplu – beneficiarii de pensii şi alte plăţi sociale, odată cu depunerea cererii de deschidere a cardului Social, prezintă biletul procurat la unul dintre spectacolele Circului reprezentantului bancar din cadrul Filialei (mun. Chişinău) şi revendică premiul, ce constă dintr-un rucsac cu logotipul Băncii.

  Pentru mai multe detalii, accesaţi linkul la regulamentul promoţiei.

 •  
  History
  Structure
  News
  Announcement
  Bank’s policy on management of risk
  Specimen signature card and authority level for correspondent accounts
  Licence and Extract from the State Register of legal persons
  Governance code
  Correspondent banks
  Sale of repossessed property
  Promo
  News subscription

  Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
  171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

  SWIFT: EXMM MD22
  E-mail: info@eximbank.com
  Phone: 373-22-301-102   Fax: 373-22-601-611