Homepage Site map
Promo
24.12.2015

Campania promoţională „De sărbători EXIMBANK te face să crezi în magie”

De sărbători, pe data de 25 decembrie 2015, Circul din Chişinău deschide o nouă stagiune pentru micii vizitatori, cu spectacolul “Veselie de Crăciun ”. Este a treia stagiune a Circului din Chişinău, organizată în parteneriat cu EXIMBANK.

Totodată Banca lansează campania promoţională „De sărbători EXIMBANK te face să crezi în magie” , la care poate participa orice persoană – posesoare a biletului şi care a obţinut de la Bancă produsul creditar „Credit 72 ore”. Mai multe detalii gasiţi în regulamentul campaniei.

03.12.2015

Promoţia “Serviciul EXIMBANK SMS Info gratis” se extinde până la data de 31 martie 2016

Serviciul EXIMBANK SMS Info va ramine gratuit și după 31 martie 2016 pentru urmatoarele tipuri de carduri:

- carduri Sociale

- carduri tip Visa Gold si MasterCard Gold

- carduri la care este stabilita o limita de credit

Acest serviciu oferă posibilitatea primirii unui SMS cu ocazia fiecarei tranzacţii efectuate cu un card bancar emis de bancă.

Serviciul vine în suportul evitării fraudelor aferente cardurilor bancare prin informarea promptă în situaţiile în care cardul este utilizat fără permisiunea titularului de card.

Abonarea se face la orice filială a EXIMBANK pentru toate cardurile bancare emise de EXIMBANK, indiferent de valută sau tip. Serviciul funcţionează în întreaga arie de acoperire a operatorilor naţionali de telefonie mobilă, precum şi în străinătate, în reţelele cu care există acorduri de roaming.

26.09.2015

Campania promoţională „Deschideţi un card Social şi beneficiaţi de un rucsac”, adresată beneficiarilor de drepturi sociale.

Începând cu 26 septembrie 2015, odată cu deschiderea noii stagiuni la Circul din Chişinău, EXIMBANK – Gruppo Veneto Banca lansează campania promoţională „Deschideţi un card Social şi beneficiaţi de un rucsac”, adresată beneficiarilor de drepturi sociale.

Mecanismul campaniei este simplu – beneficiarii de pensii şi alte plăţi sociale, odată cu depunerea cererii de deschidere a cardului Social, prezintă biletul procurat la unul dintre spectacolele Circului reprezentantului bancar din cadrul Filialei (mun. Chişinău) şi revendică premiul, ce constă dintr-un rucsac cu logotipul Băncii.

Pentru mai multe detalii, accesaţi linkul la regulamentul promoţiei.

 
History
Structure
News
Announcement
Bank’s policy on management of risk
Specimen signature card and authority level for correspondent accounts
License and Extract from the State Register of legal persons
Corporate governance code
Correspondent banks
Sale of repossessed property
Promo
News subscription

Copyright © 1997-2018 EXIMBANK
171/1, Stefan cel Mare si Sfant Blvd, Chisinau MD 2004, Republic of Moldova

SWIFT: EXMM MD22
E-mail: info@eximbank.com
Phone: 373-22-301-102 (anticamera)   Fax: 373-22-601-611